Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Ev Taşıma Ve Nakliyat

Ev Taşıma Ve Nakliyat

Diyarbakır Nakliyat taşımacılık da yeni bir çağ açmak için burada. Yapmış olduğunuz yenilikler ile beraber birçok ailenin yardımına koştuk. Zor iklim şartları olsa dahi pratik çözümlerle kolay ve doğru bir nakliyat işlemi gerçekleştirdik. Güvenli bir firma olmamızın getirdiği  özveri ile sizlere en cazip ve sabit fiyatlarla yardımcı oluyoruz. Öncelikle eşyalarınızı doğru teknikler de tecrübeli ve deneyimli elemanlarımız ile uygun malzemeler yardımıyla âambalajlıyor ve paketliyoruz. Daha sonradan onunla araçlarımıza yine doğru teknikler de yerleştiriyoruz. Çünkü eşyalarınız bizlere emanettir.

Diyarbakır'a getirmiş olduğumuz yeniliklerden biri de asansör hizmetidir. Gerek eşyalarınızın güvenliği gerek çalışanlarımızın iş sağlığı güvenliği için çok önemlidir. Elbette ki bu hizmetimizde de sizlere çok uygun fiyatlarda yardımcı oluyoruz. Bütün yaptığımız nakliyat hizmetlerinde sigorta firmaları ile birlikte işlerimizi yürütmekteyiz. Eşyalarınız taşınma sürecin de sigortalanmaktadır. Örnek ve lider bir firma olmak bunları gerektirmektedir. Ev taşıma ve nakliyat ile ilgili herhangi bir sorunuz olduğu takdirde bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz. Diyar Nakliyatı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
 

Ev Taşıma Ve Nakliyat

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla