Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Diyarbakır Ofis ve Büro Taşıma

Diyarbakır Ofis ve Büro Taşıma

Taşımacılıkta ofis ve büro taşımak diğerlerinden daha zordur. Bunun sebebi daha fazla kırılacak eşyaların bulunmasıdır. Doğru teknikler ile ambalajlanıp paketlenir ise taşınma da o kadar kolay gerçekleşir. Birçok ofis taşımacılığında dikkat edilen hususlardan biri de özel iş belgelerinin mahremiyetidir. Birçok konuda ahlaki değerlere önem veren Diyarbakır Nakliyat bu konuda da sizlere %100 doğru bir performans göstermeyi hedefler. Siz değerli müşterilerimize saygı ve dürüstlük çerçevesi içerisinde ofis veya büronuzu farklı bir mekana taşımak şirketimizin görevidir bizler de yılların vermiş olduğu tecrübe ve güven ile  sizlere  en doğru hizmeti vermek için buradayız. Çünkü bunlar bizlerin yapması gereken işlerdir. Diğer nakliyat firmaları bu hizmetleri ayrı ayrı tutarak ücretlendirmeler yapabiliyorlar oysa ki bunlar zaten herhangi bir nakliyat şirketinin yapması gereken hizmetlerdir.
 
Birçok firmaya göre daha uygun fiyatlarla sizlere yardımcı oluyoruz. Böyle bir kaliteli ve hizmetin bu fiyata başka bir firmada hiçbir şekilde bulamayacaksınız. Peki bu fiyatların içerisinde neler bulunuyor?

Öncelikle ofisinizde ki veya işyerinizde ki eşyaları tekniklerine uygun bir şekilde deneyimli ve tecrübeli elemanlarımız almış oldukları eğitim doğrultusunda sizlerin çalışanlarımıza vermiş olduğunuz eşya listesi ile doğru sıralama ile eşyalarınız ambalajlanır. Ambalajlanan eşyalar araç içine yerleştirilmesi için paketlenir. Çalışma masası ve benzeri ağır eşyalar ise dilerseniz asansör ile taşınabilir. Her zaman olduğu gibi yenilen teknolojiye taşımacılığa katıyoruz. İster ofisiniz şeyler razı olsun ister şehir içi olsun her şekilde taşımanıza yardımcı oluruz. Sizler zaten ofis veya büromuzun taşıyarak psikolojik zorluklar yaşıyorsunuz bizler de daha fazla yorulmanıza izin vermiyoruz. Artık ofis ve büro taşımacılığı kolaylaştı. Korkulu Rüyası olan taşınma olayını sadece evden eve değil ofis ve bürolara da taşıdık ve her yerde her konuda rahatlık sağlayacaksınız. Siz değerli müşterilerimizin konforu şirketimiz için çok önemlidir.
 
Her taşıma şeklinde olduğu gibi ofis ve büro taşınmasında da sigorta en önemlisidir. Anlaşmış olduğumuz sigorta şirketleri ile beraber herhangi bir kayıp doğrultusunda veya sağlık sorunlarında sizlere yardımcı oluyoruz. Şu şekilde düşünebilirsiniz” bu kadar çok hizmet gerçekten çok pahalı olabilir” diye fakat firma olarak zaten taşınmanın zor bir eylem olduğunu bildiğimiz için sizlere bu konuda diğer firmaların aksine çok yardımcı oluyoruz. Biz eve nakliyat firmalarından ayıran en büyük özellik budur. Ofis çalışanlarının kaşınma için bir efor sarf etmesi ne gerek yoktur. Zaten sizlere verilecek fiyatlandırma içerisinde gidilecek mesafe, eşyaların ambalajlanması, paketlenmesi, taşınması ve yeni bir ofise yerleştirilmesi vardır. Herhangi bir sorun karşısında sigortalarla işbirliği içerisindeyiz. Diyarbakır Nakliyat ofis ve büro taşımacılığın da diğer rakip nakliyat firmalarına örnek olmaya devam edecektir. Bizler yaptığımız için işin bilincindeyiz .Sizlerde ofis ve büro taşımacılığı hakkında farklı bir sorunuz var ise Diyarbakır Nakliyat şirketimize ulaşabilirsiniz. İletişim bilgilerinde ki ilgili numara ve mail adresleri ile sizlere 7/24 hizmet sunmaktayız.

Diyarbakır Ofis ve Büro Taşıma

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla