Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
EV - OFİS TAŞIMACILIĞIN DA ÖNEMLİ DETAYLAR

EV - OFİS TAŞIMACILIĞIN DA ÖNEMLİ DETAYLAR

 Son zamanlarda evden eve taşımacılığın yanı sıra ofis taşımacılığıda dünyada yayılmaya başlamıştır.Talep arttıkça firmalar çoğalmış firmalar çoğaldıkça ortaya tecrübesiz firmalar çıkmıştır.Diyar nakliyat olarak sizlere ofis taşımacılığında önemli detaylardan bahsedeceğiz:

 
-Öncelikle ofis taşımacılığı firması ofisinize gelip uygun bir şekilde inceleme yapıp etütleme çalışması yapılır.
-Ofis taşımacılığı firmasi ile anlaşma yaptıktan sonra firmanın 7/24 kadrosuyla görüşme sağlanır.Gerekli belgeler imzalanır.
-Nakliyenin yapılacağı zaman ofis taşımacılık kadrosu ofiste bulunur.
-Ofis eşyalarına zarar gelmemesi rahatlıkla indirilip kaldırılması ve taşınması için parça haline gelebilen eşyalar parça parça taşınmalıdır.
Ofis eşyaları çizilip kırılmaması ve bütün zararlardan korunmasi için özel ambalajlarla kaplanması gerekir.
-Ofis eşyalarının hangi bölüme ait olmasını kolaylaştırmak için ambalajların üzerine nereye ait olması gerektiği yazılmalıdır.
 
Diyar nakliyat olarak tüm bu saydığımız koşulları siz değerli müşterilerimiz için tekrar tekrar kontrollerini sağlayıp sizler için en iyi şekilde ofis nakliyatını gerçekleştiriyoruz.Diyar nakliyatı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

EV - OFİS TAŞIMACILIĞIN DA ÖNEMLİ DETAYLAR

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla