Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Türkiyede Evden Eve Nakliyat

Türkiyede Evden Eve Nakliyat

 Evden eve nakliyat her geçen gün Pazar payını arttıran ve ülke ekonomisinde büyük yeri olan bir hizmet koludur. İzcioğlu Nakliyat olarak 20 yılı aşkın süredir bu hizmeti veren ve geliştirmeye çalışan bir firmayız. 20 yıllık tecrübemiz iş geçmişimiz ile bu alanda edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda sizlere sektörün ülkedeki yerini anlatmaya çalışacağız.

Evden eve nakliyat sektörünün her geçen gün büyüdüğünü ve geşiltiğini söylemek mümkün. Elbeeteki bunun en önemli nedenleri arasında nufus artışı ve hızlı kentleşme bulunmakta. Evet sektör her geçen gün büyüyor fakat iyi yönde geliştiğini söylemek güç. İnsanlar hala evden eve nakliyat firmalarının ve bu sektörün nasıl işlediğinin tam olarak bilincinde değiller. Aslında kendisine evden eve nakliyat firmasıyım diyen fakat sektörle alakası dahi bile olmayan “şirket” leri elersek setörün firma sayısının 3’te 1’e düşeceğini söylemek mümkün.

Evet aynen öyle! Sektörde bulunan firmaların yaklaşık 3’te 2’si evden eve nakliyat ile alakası yok. Şaşırdınız değil mi? Aslında siz hepsiyle profesyonel çerçevede görüşmüştünüz. Evet görünürde profesyoneller fakat işin aslı öyle değil. Türkiye’de bu işi hakkıyla yapan firmaların sayısı oldukça az.

Türkiyede Evden Eve Nakliyat

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla