Bizi Arayin0 532 561 45 96
E-Mailinfo@diyarnakliyat.com
Calisma Saatleri7 Gün 24 Saat Hizmetinizde
Diyarbakır Evden Eve Depolama

Diyarbakır Evden Eve Depolama

Diyarbakır Nakliyat İstediğiniz genişlikte depomuz mevcuttur.Diyarbakır Ev eşyalarınızı firmamızın depolarında güvenle bekletebilmeniz için, eşyalarınız daha evinizden çıkmadan sigortalanarak güvence altına alınıyor. Taşıma esnasında kullanılan araçlarımızın üstü kapalı olup kötü hava şartlarında bile rahatlıkla taşımacılık sağlıyor.Diyarbakır Depolarımızın içini ve kullanım dizaynını görmek üzere gelip kontrol etme imkanına sahipsiniz.Diyarbakır Eşyalarınızı firmamızın depolarında saklamayı düşündüğünüzde ücretsiz olarak evinize misafir olan ekspertizimiz sizin için gerekli olan aracı tespit eder. Sonrasında paketleme ve demontaj için gelen ekibimiz de yine ücretsizdir.Diyarbakır Verdiğimiz tüm hizmetlerin öncelikli amacı değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.

Diyarbakır Nakliyat  Depolama Fiyatları

Verdiğimiz tüm bu hizmetlerin yanı sıra yine en düşük fiyat garantisi ile çalışmaktayız. Diyarbakır Evleri yüksek katlarda olan müşterilerimizin eşyalarını güvenle ve zarar görmeden taşınmasını sağlamak için asansörlü taşıma hizmetimiz de mevcuttur.Diyarbakır  Depolama hizmetimizin sona ermesi ve eşyalarınızın yeni mekana taşınmasını istediğinizde montaj ve yerleştirme işlemleri yine ücretsiz olarak yapılmaktadır. Ayrıca kırılan ve zarar gören tüm eşyalarınızın bedeli firmamız tarafından karşılanmaktadır.Diyarbakır Eşyalarınızın sigortası evinize tekrar taşınana kadar devam etmektedir.

Diyarbakır Evden Eve Depolama

Firmamız kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Nakliyat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir.


BİZ EN HIZLI VE EKONOMİK EVDEN EVE FİRMASIYIZ

Bizimle Eviniz Güvenli Ellerde Olduğunu Unutmayınız.

İletişim İçin Tıkla